Betalen

U kunt bij De fietssite.nl op één of meer van de volgende manieren betalen:

Creditcard (Visa, MasterCard en American Express)

U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde Paypal procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Vanaf het moment van bestellen vindt er een reservering op uw creditcard plaats. Uw creditcard wordt vervolgens belast op het moment dat een artikel is verzonden.

Paypal

Deze betaalmethode is handig als u een paypal-account heeft dan kunt u hiermee veilig betalen. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw Paypal-account. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen Paypal-account.

IDEAL

Als je ervoor kiest je bestelling thuis te laten bezorgen, is iDeal een makkelijke oplossing.
Je kiest je bank en laat je doorlinken naar de elektronischbankierenpagina. Je bestelling kan binnen een minuut betaald zijn.

Cadeaubonnen, cadeaukaarten of kortingscodes van defietssite.nl

Tijdens het inwisselen is het belangrijk dat u de code exact overneemt in het daarvoor bestemd vakje. Lees zorgvuldig de kortings- of de cadeaubonvoorwaarden. Deze vindt u in de Algemene Voorwaarden Meer informatie vindt u onder het kopje ‘Cadeaubon’.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: