Verander je fiets in een slimme fiets.

Verander je fiets in een slimme fiets.

In een wereld waarin technologie steeds verder doordringt in ons dagelijks leven, is het geen verrassing dat ook de fietswereld steeds slimmer wordt. De SmartHalo, een innovatieve gadget ontwikkeld door Cyclelabs, brengt je fietservaring naar een geheel nieuw niveau door geavanceerde technologieën te integreren met je fiets. Deze compacte, ronde gadget bevestig je eenvoudig op je stuur en biedt functies zoals GPS-navigatie, een diefstalalarm, een ingebouwde lamp, en de mogelijkheid om je fietsprestaties bij te houden.

Wat is SmartHalo?

SmartHalo is ontworpen om je fietservaring te verbeteren en te vereenvoudigen. De gadget werkt samen met je smartphone via een Bluetooth-verbinding, waardoor je fiets verandert in een slimme fiets. Of je nu door de stad fietst of lange afstanden aflegt, SmartHalo helpt je navigeren, zorgt ervoor dat je fiets veilig is, en houdt je prestaties bij. Het ontwerp is strak en minimalistisch, waardoor het perfect past op elk type fiets.

Verander je fiets in een slimme fiets.

Functies van SmartHalo

1. GPS-Navigatie. Een van de meest aantrekkelijke functies van SmartHalo is de GPS-navigatie. Via lichtsignalen op het apparaat word je op een intuïtieve manier naar je bestemming geleid, zonder dat je constant op je telefoon hoeft te kijken. Dit maakt het niet alleen veiliger om te fietsen, maar ook een stuk eenvoudiger om nieuwe routes te verkennen.

2. Diefstalalarm. Niemand wil dat zijn fiets gestolen wordt, en SmartHalo biedt extra beveiliging met een ingebouwd diefstalalarm. Wanneer iemand probeert je fiets te verplaatsen zonder de juiste smartphone in de buurt, geeft de SmartHalo een luid geluidssignaal af. Dit schrikt potentiële dieven af en zorgt ervoor dat je fiets veilig blijft.

3. Ingebouwde Lamp. Veiligheid is een prioriteit voor elke fietser, vooral in het donker. SmartHalo heeft een ingebouwde lamp die automatisch aangaat wanneer het donker wordt. Dit zorgt ervoor dat je altijd goed zichtbaar bent op de weg, zonder dat je zelf aan de verlichting hoeft te denken.

4. Fietsprestaties bijhouden. Voor de fanatieke fietser houdt SmartHalo je snelheid, afgelegde afstand, en calorieverbruik bij. Al deze gegevens worden gesynchroniseerd met de bijbehorende app op je smartphone, zodat je je voortgang kunt monitoren en doelen kunt stellen.

5. Slimme Notificaties. SmartHalo houdt je verbonden terwijl je fietst. Het apparaat geeft lichtsignalen wanneer je een notificatie op je telefoon ontvangt, zoals een inkomende oproep of een bericht. Dit betekent dat je je telefoon veilig in je zak kunt houden en je volledig kunt concentreren op de weg.

Installatie en Gebruiksgemak

Het installeren van SmartHalo is eenvoudig en snel. Je bevestigt de gadget aan je stuur met een speciaal ontworpen houder die stevig en weerbestendig is. Zodra het apparaat is bevestigd, hoef je alleen nog maar de SmartHalo-app op je smartphone te installeren en de twee apparaten met elkaar te koppelen via Bluetooth. De batterij van SmartHalo gaat lang mee, zodat je niet steeds hoeft op te laden.

Verander je fiets in een slimme fiets.

Beschikbaarheid en prijs

SmartHalo wordt momenteel aangeboden via het Kickstarter-platform, waar het product met veel enthousiasme is ontvangen. De verwachting is dat de eerste exemplaren in mei 2016 geleverd worden. Dit betekent dat je nu al kunt investeren in dit innovatieve product en straks als een van de eersten rondrijdt met een slimme fiets. Voor meer informatie en om te bestellen, kun je de website van SmartHalo bezoeken.

Wat vinden wij van SmartHalo?

De SmartHalo is een veelbelovende gadget die technologie en fietsen naadloos integreert. Het biedt praktische oplossingen voor de moderne fietser, van navigatiehulp tot diefstalpreventie. Het ontwerp is eenvoudig maar effectief, en de functies zijn precies wat je nodig hebt om je fietservaring te verbeteren zonder dat het je afleidt van het fietsen zelf. We zijn erg benieuwd naar jouw mening over SmartHalo! Laat ons weten wat je denkt en of jij van plan bent om je fiets in een slimme fiets te veranderen.