Naked ride verstoord bruiloft.

naked ride

“Naked ride” verstoord fotoshoot.

Fiets-thema’s bij bruiloften zijn niet ongewoon, maar een bruiloftspaar in Philadelphia Dilworth Plaza werd in hun fotosessie gebombardeerd door 3000 naakte fietsers? Nu is dat geen nieuws.

Ross Cohen en Blair Delson waren in het midden van hun huwelijk fotosessie (geschoten door JPG Fotografie studio eigenaar Joseph Gidjunis) in Philadelphia Dilworth Plaza afgelopen weekend toe ze werden onderbroken of versterkt door een enorme groep naked ride on bikes.

In plaats van boos te worden, heeft het echtpaar ervoor gekozen om het beste van de situatie te maken en vormen te maken met veel van de renners, wat resulteert in een unieke foto collectie die een rondje maken op veel nieuwssites wereldwijd. Het echtpaar is het stralende middenpunt van de camera in de meeste gevallen van de foto’s , omringd door kleurrijke fietsers van alle leeftijden, maten en niveaus van uitkleden.

“Naked ride” hilarisch

“We dachten dit is wel hilarisch,”vertelde Delson aan de verslaggevers voordat ze op haar huwelijksreis ging. In plaats van gewoon te wachten dat de kudde fietsers waren gepasseerd, besloten we om gewoon mee te doen aan de actie.”

Hoe was het voor de koelbloedige fotograaf die de actie vastlegde? “Ik werkte voor kranten de afgelopen 10 jaar,” zei Gidjunis. “Die liefde van momenten en verhalen is de sleutel tot succes voor mij. Ik gaf het paar een beetje richting over waar ze moesten staan, maar ik vertelde hen om gewoon te doen wat goed voelde. Laat alles over je heen gaan. Ik was zo blij dat we op de juiste plaats op het juiste moment waren.”