Over ons

Over ons in het kort.

Al een aantal jaren was er het idee voor het opzetten van een informatieportaal over fietsen.
Als fanatieke fietsers en werkende in de fietsersbranche weten we dat er voldoende informatie te vinden is op het internet over fietsen.
Denk daarbij aan fietsroutes, aanschaf van fietsen, opbouw van een fiets, rijwielhandelaren enz….
Maar al deze informatie is zo versplinterd over zoveel internetsites dat men er dagen over kan doen voordat de juiste informatie gevonden is.

 

Fietsen is in opmars. Zeker met de komst van de elektrische fiets wordt men zich er van bewust dat fietsen gezonder, goedkoper en beter voor het milieu is.
Alleen al bij de aanschaf van een fiets is het van belang van te voren te weten wat voor rijwiel men zoekt. Voor welke toepassing hij gebruikt gaat worden, en zo is er nog veel meer informatie op te noemen.
Het doel van het informatieportaal is daarom ook om alle informatie over “Fietsen” te bundelen. Om zo fietsend Nederland te voorzien van alle kennis over de fiets.
Bovendien moet Nederland koploper worden op innovatie van de fiets. Wereldwijd zouden we goede zaken kunnen doen, denk daarbij alleen al aan de ervaring op infrastructuur.

Projectdoelstelling.

Met het project defietssite.nl willen we een aantal zaken realiseren :

 1. Nederland bewuster te maken over de fiets, in al zijn facetten.
 2. De consument en eindgebruiker beter te gaan voorlichten over de fiets, in al zijn facetten.
 3. Instanties en bedrijven de ruimte geven om hun informatie te delen. Niet commercieel en deels commercieel, in alle facetten over fietsen.
 4. De overheid ruimte te geven om mensen bewuster over fietsen te maken. Door informatie te verstrekken en het portaal te gaan gebruiken voor informatie verzameling over fietsend Nederland.

Markt.

De informatievoorziening naar de eindgebruiker, de fietser, moet gratis en toegankelijk zijn.
Maar om dit mogelijk te maken zal het portaal toch aan inkomsten zien te komen om alles te beheren, aan te vullen en uit te breiden.

Voor advertentie ruimte zal het informatieportaal uiteraard zeer interessant zijn voor fietsleveranciers, fietsproducenten en webshops op het gebied van de fiets.
Ook instanties als de ANWB, de Fietsersbond en de wielersportbond NTFU kunnen op onze manier een groter publiek bereiken.

Heeft u suggesties, klachten, of vragen over onze Over ons? Stuur een e-mail naar:
info@defietssite.nl

2 thoughts on “Over ons

 • 27 augustus 2020 om 20:18
  Permalink

  Inderdaad een mooie site met goede informatie.
  Mag je ook een vraag stellen bv over overbreng verhoudingen, bvd.

 • 17 maart 2018 om 23:52
  Permalink

  Pas ontdekt prachtige site.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: