Foto en Video insturen

Jouw Avonturen in Beeld: Deel Je Foto en Video met De Fietssite.nl. we zijn gepassioneerd over alles wat met fietsen in Nederland te maken heeft. Van de dagelijkse fietser en e-biker tot de enthousiaste wielrenner en de avontuurlijke mountainbiker. De rijke diversiteit van de Nederlandse fietscultuur inspireert ons elke dag. Het is dan ook een genot om te zien hoe deze passie door de ogen van onze bezoekers wordt vastgelegd en gedeeld.

Deel Jouw Unieke Momenten

Heb jij onlangs een bijzondere mountainbiketocht gemaakt en dit moment vastgelegd in een prachtige foto of een meeslepende video? Wij nodigen je van harte uit om deze ervaringen te delen met de redactie van De Fietssite.nl. Jouw beelden kunnen anderen inspireren, motiveren of gewoonweg laten genieten van de schoonheid van het fietsen in onze prachtige natuur.

Hoe Je Jouw Materiaal Kunt Insturen

Het delen van jouw foto’s of video’s is eenvoudig. Stuur je materiaal via e-mail naar: info@defietssite.nl. Vergeet niet om belangrijke details zoals je naam. de exacte locatie van de route. Naam van de route. Je beleving van de route (je verhaal). de datum en het tijdstip van je avontuur te vermelden. Deze informatie geeft context aan jouw bijdrage en verrijkt de ervaring van andere bezoekers.

Jouw Bijdrage Maakt het Verschil

Door jouw foto’s en video’s in te sturen, geef je De Fietssite.nl toestemming om deze te gebruiken op haar website en digitale kanalen. Jouw beelden helpen niet alleen om onze content te verlevendigen, maar dragen ook bij aan de gemeenschap van fietsliefhebbers. Je deelt niet alleen een stukje van jouw wereld, maar je wordt ook een deel van een groter verhaal dat wij samen vertellen.

Of je nu door de bossen scheurt op je mountainbike, een rustige rit maakt langs het platteland op je e-bike, of snelheid maakt op de weg met je racefiets, jouw verhalen en de momenten die je vastlegt, zijn wat de fietsgemeenschap levendig en verbonden houdt. Bij De Fietssite.nl koesteren we deze verhalen en kijken we uit naar jouw unieke bijdrage. Laat ons samen de pracht van het fietsen in Nederland vieren door jouw foto’s en video’s te delen. Stap op, leg vast en deel jouw avontuur met ons!