Vanaf 4 april verkoopt Media Markt e-bikes in zes vestigingen.

Vanaf 4 april verkoopt Media Markt e-bikes in zes vestigingen (Rotterdam centrum, Middelburg, Groningen, Sontplein, Arnhem, Hoorn en Roermond) en vanaf 18 april ook in de webshop!

Er zijn veel verschillende merken beschikbaar waaronder;
Zyssler, Solex, Keola, EVO, Bossa, Sparta, Gazelle, Batavus, Koga, Giant,
Johnny Loco, Mando Footloose met vier verschillende thema’s Stad, Tour, Lifestyle en Sport. De prijzen liggen tussen 750€ en 4.000€, er is dus voor ieder wat wils.

Om erachter te komen welke e-bike bij jou past, ga je naar de koopgids: Mediamarkt.nl e-bikes-koopgids

Waarom je een E-bike bij Media Markt moet kopen:

  • Grootste assortiment: Wat je smaak ook is, bij ons vind je een geschikte elektronische fiets. We hebben een scala aan e-bikes in allerlei kleuren en maten dus er is er altijd een die helemaal bij jou past.
  • Uitproberen in de winkel: Het gemak van een e-bike kun je ook in de winkel ervaren. Daarom kun je in één van de zes winkels met e-bikevoorraad zelf een e-bike testen op een fietstrainer.
  • 14 dagen gebruiken met recht van retour: Na aanschaf van je e-bike krijg je twee weken de tijd om in de praktijk te bepalen of je de juiste fiets gekozen hebt.
  • E-monteur in elke winkel: In elke winkel met een e-bike assortiment is een e-monteur aanwezig waar je terecht kunt voor afstellen en onderhoudswerk aan je e-bike.
  • Pechhulp onderwerg: Met dit servicepakket helpt een vakkundige pechhulpdienst je ter plekke weer in het zadel op het moment dat je tijdens je rit pech krijgt.
  • Pechhulp thuis: Wanneer je kiest voor pechhulp thuis hoef je je e-bike niet zelf weg te brengen naar een monteur want de fiets wordt bij jou thuis gerepareerd.

Neem vooral eens een kijkje bij media markt voor het assortiment

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: