Vanaf 4 april verkoopt Media Markt e-bikes in zes vestigingen.

Vanaf 4 april verkoopt Media Markt e-bikes in zes vestigingen (Rotterdam centrum, Middelburg, Groningen, Sontplein, Arnhem, Hoorn en Roermond) en vanaf 18 april ook in de webshop!

Er zijn veel verschillende merken beschikbaar waaronder;
Zyssler, Solex, Keola, EVO, Bossa, Sparta, Gazelle, Batavus, Koga, Giant,
Johnny Loco, Mando Footloose met vier verschillende thema’s Stad, Tour, Lifestyle en Sport. De prijzen liggen tussen 750€ en 4.000€, er is dus voor ieder wat wils.

Om erachter te komen welke e-bike bij jou past, ga je naar de koopgids: Mediamarkt.nl e-bikes-koopgids

Waarom je een E-bike bij Media Markt moet kopen:

  • Grootste assortiment: Wat je smaak ook is, bij ons vind je een geschikte elektronische fiets. We hebben een scala aan e-bikes in allerlei kleuren en maten dus er is er altijd een die helemaal bij jou past.
  • Uitproberen in de winkel: Het gemak van een e-bike kun je ook in de winkel ervaren. Daarom kun je in één van de zes winkels met e-bikevoorraad zelf een e-bike testen op een fietstrainer.
  • 14 dagen gebruiken met recht van retour: Na aanschaf van je e-bike krijg je twee weken de tijd om in de praktijk te bepalen of je de juiste fiets gekozen hebt.
  • E-monteur in elke winkel: In elke winkel met een e-bike assortiment is een e-monteur aanwezig waar je terecht kunt voor afstellen en onderhoudswerk aan je e-bike.
  • Pechhulp onderwerg: Met dit servicepakket helpt een vakkundige pechhulpdienst je ter plekke weer in het zadel op het moment dat je tijdens je rit pech krijgt.
  • Pechhulp thuis: Wanneer je kiest voor pechhulp thuis hoef je je e-bike niet zelf weg te brengen naar een monteur want de fiets wordt bij jou thuis gerepareerd.

Neem vooral eens een kijkje bij media markt voor het assortiment