Fietsroute Nat. Landschap ZW Fryslan.

(0)

Heeg,
friesland,
Nederland
Fietsroute Nat Landschap ZW Fryslan

Knooppunten

35
36
54
41
40
38
37
36
33
34
35
80
09
10
11
94
95
23
34
35

Fietsroute Nat. Landschap ZW Fryslan.

Fietsroute Nat Landschap ZW Fryslan.

Deze Fietsroute Nat Landschap ZW Fryslan door het landschap van Zuid-West Friesland biedt een prachtige verkenning van het gebied rond het Heegermeer (Hegememar) en De Fluezen. De tocht voert van Heeg naar Woudsend, richting Balk en Koudum en vervolgens naar Gaastmeer. Om ten slotte terug te keren naar Heeg. Het is een route die de schoonheid en de diversiteit van het Friese merengebied in al zijn facetten toont.

Vanuit Heeg, een bruisend watersportdorp bekend om zijn open verbinding met het Heegermeer. Hier begint uw tocht langs het water en door de karakteristieke Friese landschappen. Na het verlaten van Heeg via de Hollingerstrjitte en een draai naar links op “De Skatting”. Volgt u de knooppunten die u door dit bijzondere gebied leiden.

De Fietsroute Nat Landschap ZW Fryslan naar Woudsend. Een dorp dat zijn historische charme heeft behouden en bekend staat om zijn molens en oude kerken. Het biedt een mix van cultureel erfgoed en natuurlijke schoonheid. Vervolgens leidt de route u richting Balk, een gezellig dorp aan de Luts, en door naar Koudum, waarbij u kunt genieten van weidse uitzichten en het typische Friese landschap.

Het Friese merengebied

Gaastmeer, het volgende punt op de Fietsroute Nat Landschap ZW Fryslan. Het biedt een unieke kans om de rust en de ruimte van het Friese merengebied te ervaren. Dit dorp, gelegen aan de oevers van het Heegermeer en De Fluezen, vormt een perfecte reflectie van de verbondenheid van Friesland met het water.

De terugtocht naar Heeg markeert het einde van een rondreis door een van de meest schilderachtige delen van Friesland. Deze fietsroute is niet alleen een fysieke tocht door het landschap, maar ook een reis door de cultuur en geschiedenis van Zuid-West Friesland. Het biedt fietsers een unieke kans om te genieten van de natuurlijke pracht, het waterrijke erfgoed en de pittoreske dorpjes die deze regio rijk is.

Reviews Fietsroute Nat. Landschap ZW Fryslan.!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Adres van het startpunt.

Fietsroute Nat. Landschap ZW Fryslan.
Lytshuzen 33
8621 XE
Heeg
friesland
Nederland
GPS 52.9786626,
5.6054216
Fietsroute Nat Landschap ZW Fryslan kaart

Route informatie: Fietsroute Nat. Landschap ZW Fryslan.

Route Soort: knooppuntenroute.
Route lengte: ca. 47 km.
Duur van de route: ca. 3:10 uur.
Hoogste punt route: ca. 8 Meter.
Laatste update: 24 February 2024
Totale aantal weergeve: 1124

Fout in fietsroute ontdekt?

Geef het door op deze pagina: Fout in Fietsroute