Fietsroute Blauwe Stad.

(0)

Windschoten,
groningen,
Nederland
Fietsroute Blauwe Stad

Knooppunten

94
56
74
95
18
15
14
12
13
04
93
94

Fietsroute Blauwe Stad.

De fietsroute Blauwe Stad, het waterrijke hart van Groningen, biedt een unieke combinatie van natuur, recreatie en wooncultuur. Dit gebied gelegen ten oosten van de stad Groningen, is ontwikkeld tot een moderne, rustige woon- en recreatieomgeving waar water en groen de hoofdrol spelen.

Fietsroute Blauwe stad is ontworpen met het oog op ruimtelijke kwaliteit en duurzaamheid. Het gebied omvat diverse ruime bouwkavels en huizen. Die een harmonieuze balans vormen tussen wonen en natuur. Tijdens uw fietstocht zult u de unieke architectuur en het doordachte stedenbouwkundige ontwerp van dit gebied ervaren.

De fietsroute leidt u rond het Oldambtmeer, het centrale punt van Blauwestad. Dit meer biedt niet alleen een prachtig uitzicht, maar is ook een belangrijk recreatiegebied. U kunt genieten van de rust en de natuurlijke schoonheid van het water en de omliggende landschappen.

Xpeditie Blauwestad

Blauwestad staat ook bekend om zijn culturele en recreatieve evenementen. Van de Xpeditie Blauwestad, een ontdekkingstocht door het gebied, tot het Zandsculptuur Festival. Het muzikale evenement Pura Vida is ook een belevenis, er is altijd iets te beleven. Deze evenementen brengen een extra dimensie aan uw fietstocht. Vooral als u uw bezoek kunt timen met een van deze festiviteiten.

Deze fietsroute is meer dan een eenvoudige tocht; het is een verkenning van een uniek project waarin leefbaarheid, duurzaamheid en natuur samenkomen. Het biedt een kans om te ontsnappen aan de drukte van de stad en te genieten van de serene omgeving van Blauwestad. Of u nu geïnteresseerd bent in architectuur, natuur of gewoon een ontspannen fietstocht wilt maken, deze route rond Blauwestad is een uitstekende keuze voor een dagje uit.

Reviews Fietsroute Blauwe Stad.!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Adres van het startpunt.

Fietsroute Blauwe Stad.
Zeeheldenstraat 34
9675 AH
Windschoten
groningen
Nederland
GPS 53.1477824,
7.0334838
Fietsroute Blauwe stad kaart

Route informatie: Fietsroute Blauwe Stad.

Route Soort: knooppuntenroute.
Route lengte: ca. 32 km.
Duur van de route: ca. 1:30 uur.
Hoogste punt route: ca. 3 Meter.
Laatste update: 20 January 2024
Totale aantal weergeve: 73

Fout in fietsroute ontdekt?

Geef het door op deze pagina: Fout in Fietsroute