Fietsroute Hoogezand-Sappemeer.

(0)

Hoogezand,
groningen,
Nederland
Fietsroute Hoogezand-Sappemeer

Knooppunten

29
31
32
96
59
58
20
05
57
56
55
97
52
53
10
49
31
30
97
94
96
53
52
25
28
29

Fietsroute Hoogezand-Sappemeer.

Verken de Natuur en Cultuur van Groningen. Fietsroute Hoogezand-Sappemeer. Ontdek de verborgen parels van Groningen met de Fietsroute Hoogezand-Sappemeer. Deze route neemt je mee op een avontuur door bossen, polders, langs het idyllische Zuidlaardermeer, en door charmante dorpen en steden. Elke trap brengt je dichter bij de unieke natuur en de rijke geschiedenis van dit deel van Noord-Nederland.

Langs Water en Groen

Begin je tocht in Hoogezand-Sappemeer. Een dubbelstad met een diepgewortelde industriële geschiedenis, tegenwoordig een startpunt voor natuurliefhebbers en fietsenthousiastelingen. Fiets langs het Zuidlaardermeer een oase van rust en een paradijs voor vogelspotters.

Door het Hart van de Veenkoloniën

Vervolg je weg naar Veendam, het hart van de Veenkoloniën, waar het veenlandschap en de kanalen getuigen van de turfwinning die dit gebied heeft gevormd. Ontdek het rijke industriële erfgoed en de groene omgeving van deze levendige stad.

Natuurlijke Schoonheid en Rustieke Dorpen

De route leidt je verder door Muntendam en Borgercompagnie, dorpen die de charme en rust van het Groningse platteland uitstralen. Kiel-Windeweer, met zijn karakteristieke lintbebouwing langs het kanaal, biedt een schilderachtig uitzicht en een inkijkje in de historie van de regio.

Het Annerveenschekanaal en Nieuw Annerveen

Ontdek de rust en de schoonheid van Annerveenschekanaal en Nieuw Annerveen, dorpen die bekend staan om hun historische kanaalstructuren en de omliggende natuur. Deze gebieden bieden een perfecte achtergrond voor een ontspannen fietstocht.

De Natuur als Hoofdrolspeler

Deze fietsroute biedt niet alleen een blik op de cultuurhistorische aspecten van de regio, maar laat je ook kennismaken met het heidelandschap en de uitgestrekte bossen die Groningen rijk is. Het is een tocht die de natuurschoonheid van de provincie in de schijnwerpers zet.

Een Dag Vol Ontdekkingen

Of je nu geïnteresseerd bent in de geschiedenis, de natuur, of gewoon wilt genieten van een dag fietsen door het Groningse landschap, de Fietsroute Hoogezand-Sappemeer biedt voor ieder wat wils. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze regio en geniet van een onvergetelijke ervaring.

Reviews Fietsroute Hoogezand-Sappemeer.!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Adres van het startpunt.

Fietsroute Hoogezand-Sappemeer.
Van der Duyn van Maasdamweg 248
9602 VT
Hoogezand
groningen
Nederland
GPS 53.1482614,
6.7538006
Fietsroute Hoogezand-Sappemeer kaart

Route informatie: Fietsroute Hoogezand-Sappemeer.

Route Soort: knooppuntenroute.
Route lengte: ca. 49 km.
Duur van de route: ca. 3:08 uur.
Hoogste punt route: ca. 5 Meter.
Laatste update: 17 February 2024
Totale aantal weergeve: 2422

Fout in fietsroute ontdekt?

Geef het door op deze pagina: Fout in Fietsroute