Fietsroute Schoorlse Duinen.

(0)

Bergen,
noord-holland,
Nederland
Fietsroute Schoorlse Duinen

Knooppunten

49
48
47
46
20
21
73
22
88
29
40
80
32
41
44
45
13
16
71
49

Fietsroute Schoorlse Duinen.

Fietsroute Schoorlse Duinen. Een Avontuur in Nederland’s Hoogste Duinen. Ontdek het adembenemende landschap van de Schoorlse Duinen, een van de meest indrukwekkende duingebieden in Nederland. Met duinen die op sommige plekken wel vijf kilometer breed en opvallend hoog zijn. En biedt dit natuurgebied een unieke fietservaring voor iedereen die houdt van natuur, avontuur en buitenactiviteiten.

Ontdek de Natuurlijke Pracht

De Schoorlse Duinen, bekend om hun natuurlijke schoonheid, trekken fietsers, ruiters en skaters aan die op zoek zijn naar een actieve dag in de buitenlucht. Het is een speeltuin voor liefhebbers van het buitenleven, met paden die je door vogelrijke bossen, open heide en golvende duinen leiden. Het unieke aan dit gebied is dat op sommige plaatsen het zand nog vrij mag stuiven. Wat bijdraagt aan het dynamische en steeds veranderende landschap.

Een Plek voor Iedereen

Of je nu een adrenalinezoeker bent die niet bang is voor een beetje klimmen en dalen. Of iemand die op zoek is naar rust en ontspanning in de natuur. De Schoorlse Duinen bieden voor elk wat wils. Dit breedste duingebied van Nederland met de hoogste duinen, biedt volop ruimte om uit te waaien en te genieten van de frisse lucht.

Flora en Fauna

Een eeuw geleden was dit gebied nog een grote zandbak. Maar tegenwoordig is het een thuis voor tientallen vogelsoorten, waaronder zeldzame broedvogels. De diversiteit aan flora is ook opmerkelijk, met prachtige paddenstoelen en een rijke ondergroei die het duinlandschap een betoverende aanblik geeft. Het spel van zonlicht door de duizenden boomblaadjes heen maakt elke fietstocht door dit gebied tot een magische ervaring.

Een fysieke uitdaging

De Fietsroute Schoorlse Duinen is niet alleen een fysieke uitdaging. Maar ook een kans om je te verbinden met de natuur en te genieten van de serene schoonheid van een van Nederland’s meest geliefde natuurgebieden. Of je nu een ervaren fietser bent of gewoon op zoek bent naar een plek om te ontspannen. Dit duingebied biedt een onvergetelijke ervaring voor iedereen. Stap op de fiets en laat de Schoorlse Duinen je meenemen op een avontuur door de natuur, waar de tijd lijkt te vertragen en de dagelijkse zorgen verdwijnen. Ontdek zelf waarom dit gebied al jarenlang fietsers, natuurliefhebbers en avonturiers aantrekt.

Reviews Fietsroute Schoorlse Duinen.!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Adres van het startpunt.

Fietsroute Schoorlse Duinen.
Breelaan 39
1861 GD
Bergen
noord-holland
Nederland
GPS 52.6718143,
4.6996646
Fietsroute Schoorlse Duinen kaart

Route informatie: Fietsroute Schoorlse Duinen.

Route Soort: knooppuntenroute.
Route lengte: ca. 46 km.
Duur van de route: ca. 2:54 uur.
Hoogste punt route: ca. 20 Meter.
Laatste update: 28 February 2024
Totale aantal weergeve: 5413

Fout in fietsroute ontdekt?

Geef het door op deze pagina: Fout in Fietsroute