MTB Route Winterswijkse berg

(0)

Winterswijk,
gelderland,
Nederland
MTB-route Winterswijkse berg

MTB Route Winterswijkse berg

Ontdek de Uitdagende MTB-Route Winterswijkse Berg: Een Pareltje in de Achterhoek

De MTB-Route Winterswijkse Berg, een spectaculair mountainbikeparcours gelegen in het prachtige landschap van Winterswijk, aan de grens met Duitsland. Dit gebied, erkend als Waardevol Cultuurlandschap door de rijksoverheid, biedt een unieke fietservaring dankzij de rijke afwisseling in het terrein.

Navigeer met Gemak

Het parcours is gemakkelijk te volgen dankzij de houten palen voorzien van het internationale MTB-teken: een driehoek met daaronder twee rondjes. Deze markeringen wijzen je de weg door het adembenemende landschap van de Achterhoek.

Een Uitdagend Parcours

Met een lengte van 2,3 kilometer en een aanzienlijk hoogteverschil van 90 meter per ronde biedt de Winterswijkse Berg een uitdaging voor elke mountainbiker. Of je nu je technische skills wilt aanscherpen of je klimvaardigheden wilt testen, dit parcours heeft het allemaal. Voor degenen die op zoek zijn naar een extra uitdaging, is er een speciaal aangelegde rockgarden van maar liefst 15.000 kilo rotsen, ontworpen om je techniek tot het uiterste te drijven.

Een Trekpleister voor Mountainbikers

De route trekt mountainbikers uit de gehele regio die hun vaardigheden willen verbeteren. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde mountainbiker, de Winterswijkse Berg biedt voor elk wat wils. Het parcours biedt ook verschillende mogelijkheden om de route af te snijden, waardoor het toegankelijk is voor fietsers van alle niveaus.

Draag bij aan het Onderhoud

Mankementen aan het parcours? We stellen het op prijs als je dit doorgeeft aan de gemeente Winterswijk via 0543-543543. Samen houden we de route veilig en plezierig voor iedereen.

Begin Jouw Avontuur

De MTB-Route Winterswijkse Berg is meer dan alleen een fietsroute; het is een avontuur dat wacht om ontdekt te worden. Met zijn uitdagende terrein en prachtige omgeving biedt deze route een onvergetelijke ervaring voor elke mountainbike-enthousiast. Stap op je fiets en ervaar de schoonheid en uitdaging van de Winterswijkse Berg.

Reviews MTB Route Winterswijkse berg!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Adres van het startpunt.

MTB Route Winterswijkse berg
Misterweg 179
7102 EN
Winterswijk
gelderland
Nederland
GPS 51.9595441,
6.6859812
MTB-Route-Winterswijkse-berg-kaart

Route informatie: MTB Route Winterswijkse berg

Route Soort: mtb-route.
Route lengte: ca. 3 km.
Duur van de route: ca. 0:35 uur.
Hoogste punt route: ca. 90 Meter.
Laatste update: 26 February 2024
Totale aantal weergeve: 1507

Fout in fietsroute ontdekt?

Geef het door op deze pagina: Fout in Fietsroute