Fietsroute Kaag.

(0)

Roelofarendsveen,
zuid-holland,
Nederland
Fietsroute Kaag

Knooppunten

29
32
49
86
40
39
05
81
78
44
85
13
12
11
86
16
75
22
91
55
77
74
76
52
51
25
08
09
10
21
14
29

Fietsroute Kaag.

Ontdek de Idyllische Kagerplassen met Fietsroute Kaag. Fietsroute Kaag biedt een unieke kans om de serene schoonheid van het Kagereiland. De pittoreske Kagerplassen en het rijke culturele landschap van Zuid-Holland te verkennen. Deze route neemt je mee op een avontuurlijke tocht door historische dorpen, langs glinsterende waterwegen en door het hart van de historische stad Leiden.

Een Tocht over Water en Land

Begin je reis met het pontje vanuit Buitenkaag over de ringvaart van de Haarlemmermeer, de poort naar het Kagereiland. Dit charmante eiland, omringd door de uitgestrekte Kagerplassen, biedt een uniek uitzicht op het waterrijke hart van Nederland.

Langs Historische Meren en Dorpen

Verken het Braassemermeer, een historisch meer dat getuigt van de eeuwenoude strijd tegen en samenwerking met het water. Rijpwetering, een karakteristiek lintdorp gelegen op een strook onaangetast veen, biedt een prachtige blik op het leven in de polder.

Leiden: Een Stad van Kennis en Cultuur

De route voert je vervolgens naar Leiden, bekend om zijn rijke universitaire geschiedenis en prachtige grachten. Fiets langs het Rapenburg, een van de meest fotogenieke grachten van Nederland, omzoomd door historische universiteitsgebouwen en musea.

De Haarlemmermeerringvaart: Een Verbinding tussen Verleden en Heden

Fiets langs de ringvaart van de Haarlemmermeer, een cruciale waterweg die niet alleen het land beschermt tegen het water, maar ook de historische en moderne landschappen van Zuid-Holland met elkaar verbindt.

De Charme van de Kaag en Braassem

De Fietsroute Kaag laat je de ware essentie van Kaag en Braassem ervaren, een gebied dat bekend staat om zijn waterrijke natuur, historische dorpen en de levendige cultuur. Ontdek de rust en schoonheid van dit unieke deel van Nederland.

Begin Je Ontdekkingstocht

Of je nu gefascineerd bent door de geschiedenis, de natuur wilt verkennen, of gewoon wilt genieten van een dag fietsen in een adembenemende omgeving, de Fietsroute Kaag biedt een onvergetelijke ervaring voor iedereen. Stap op de fiets en laat je betoveren door de schoonheid van de Kagerplassen en de rijke cultuur van Zuid-Holland.

Reviews Fietsroute Kaag.!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Adres van het startpunt.

Fietsroute Kaag.
Noordkade 1
2371 EA
Roelofarendsveen
zuid-holland
Nederland
GPS 52.1932601,
4.6283141
Fietsroute Kaag kaart

Route informatie: Fietsroute Kaag.

Route Soort: knooppuntenroute.
Route lengte: ca. 40 km.
Duur van de route: ca. 3:16 uur.
Hoogste punt route: ca. 9 Meter.
Laatste update: 17 February 2024
Totale aantal weergeve: 3339

Fout in fietsroute ontdekt?

Geef het door op deze pagina: Fout in Fietsroute