Fietsroute Brielse Meer.

(0)

Brielle,
zuid-holland,
Nederland
Fietsroute Brielse meer

Knooppunten

31
25
26
53
52
54
27
29
30
35
36
37
34
33
32
31

Fietsroute Brielse Meer.

Ontdek de betoverende Fietsroute Brielse Meer in de schilderachtige provincie Zuid-Holland Nederland. Deze prachtige route volgt de sprankelende blauwe wateren van het Brielse Meer. Ooit een belangrijke rivierarm van de Brielse Maas en nu een idyllisch recreatiegebied dat zowel de lokale bevolking als bezoekers van ver aantrekt.

Met een uitgestrekte oppervlakte van maar liefst 800 hectare biedt het Brielse Meer tal van mogelijkheden voor watersportliefhebbers. Geniet van zeilen, windsurfen, kanoën en zelfs waterfietsen in deze oase van zoetwateravontuur. Moderne voorzieningen en uitgestrekte ligweiden zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw dag langs het meer.

Langs de oevers van het Brielse Meer vindt u sfeervolle jachthavens, gezellige campings en gastvrije horecagelegenheden. Deze levendige omgeving biedt de perfecte setting voor een ontspannen dagje uit. De fietsroute Brielse meer rondom het meer is een ware traktatie voor de zintuigen. Langs rustige stranden, een naturistengebied en verschillende aanmeerplaatsen. Het biedt unieke uitzichten op het meer en de omringende natuur, ideaal voor schilderachtige foto’s en rustpauzes om van de serene omgeving te genieten.

De wateren rond Brielle

De wateren rond Brielle zijn aangepast voor een optimale watersportervaring. Met goed uitgeruste aanlegsteigers en de mogelijkheid om een ligplaats te reserveren in de maritieme haven van de historische binnenstad. Of u nu een gepassioneerde watersporter bent of gewoon op zoek bent naar recreatie fietstochten. Het Brielse Meer is de ideale bestemming.

Naast watersport biedt het Brielse Meer een toevluchtsoord voor natuurliefhebbers. De weelderige flora en fauna maken het tot een levendige ecologische hotspot, vooral in de winter wanneer talloze vogelsoorten, zoals de groene specht, hier neerstrijken op zoek naar voedsel. Onder het wateroppervlak vindt u verschillende vissoorten, waardoor het een geweldige plek is voor vissers.

Het Brielse Meer is niet alleen een plek voor sportieve uitdagingen, maar ook een plaats waar u de rust van de natuur kunt ervaren, waar de tijd lijkt stil te staan. Of u nu wandelt, vist, zwemt, vaart, waterskiët, roeit, waterfietst of met de ATB fietst, hier vindt iedere bezoeker iets om zijn hart sneller te laten kloppen. Het Brielse Meer biedt een unieke harmonie tussen activiteit en ontspanning, mens en natuur, en belooft een onvergetelijke ervaring te zijn.

Reviews Fietsroute Brielse Meer.!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Adres van het startpunt.

Fietsroute Brielse Meer.
Venkelstraat 66
3231 XT
Brielle
zuid-holland
Nederland
GPS 51.9004864,
4.1614586
Fietsroute Brielse meer kaart

Route informatie: Fietsroute Brielse Meer.

Route Soort: knooppuntenroute.
Route lengte: ca. 33 km.
Duur van de route: ca. 1:40 uur.
Hoogste punt route: ca. 4 Meter.
Laatste update: 19 January 2024
Totale aantal weergeve: 23

Fout in fietsroute ontdekt?

Geef het door op deze pagina: Fout in Fietsroute