Hof van Twente Herfstfiets4daagse

Hof van TwenteOp de pedalen tijdens de Hof van Twente Herfstfiets4daagse

Van maandag 17 t/m donderdag 20 oktober kunt u weer deelnemen aan de Hof van Twente Herfstfiets4daagse. Elke dag wordt er een route uitgezet van 35, 50 en 70 km in verschillende richtingen. De routes zijn bewegwijzerd. Starten is mogelijk tussen 9.00 en 12.00 uur vanaf theater De Reggehof in Goor. Schitterende herfstkleuren in machtige loofbossen maken het najaar bij uitstek geschikt om er met de fiets op uit te trekken.

Diverse routes

De deelnemers kunnen kiezen uit 35, 50 of 70 km, waarbij de route elke dag een andere kant op gaat. Onderweg komt u langs verschillende bezienswaardigheden en er is genoeg tijd om onderweg even af te stappen en te genieten van de mooie natuur en de Twentse gastvrijheid. U komt o.a. langs de Mallumse Molen, de Twickelse bossen, het Zoutwinning gebied en het stedeke Diepenheim waar in deze periode Kunstmoment Diepenheim plaats vindt.

Inschrijven

De start en de finish van de Hof van Twente Herfstfiets4daagse vinden plaats bij theater De Reggehof aan De Höfte 5 in Goor. Starten kan tussen 9.00 en 12.00 uur. Een weekkaart kost € 11,50 per persoon. Vier dagen meefietsen hoeft niet, één dag kan ook! Een dagkaart kost € 3,50. Tot
1 oktober a.s. kunt u zich inschrijven tegen een voordelig tarief. Kijk voor meer informatie op fietsvierdaagse.eu.

Parkeren en overnachten

In Goor is gedurende de fiets4daagse voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Eveneens is het mogelijk om uw fiets nabij de start en finish locatie te stallen waarbij tevens de mogelijkheid wordt geboden voor het opladen van uw e-bike. Door verblijfadressen zijn arrangementen samengesteld, meer informatie hierover vindt u op fietsvierdaagse.eu.