Primeur! Bar End Veluwe MTB Marathon over Koninklijk landgoed.

PERSBERICHT_mtbmarathonMet trots kondigt de organisatie van de ‘Bar End Veluwe MTB Marathon’ aan dat hun deelnemers exclusieve toegang wordt geboden tot het Kroondomein Het Loo.
Deze koninklijke én groene omgeving op de Veluwe wordt op 26 maart het strijdtoneel van de mountainbike marathon.

Het koninklijke landgoed is met 10.500ha het grootste aaneengesloten landgoed in Nederland.
Het imposante landschap kent een grote biologische diversiteit en wordt goed beschermd.
Dit gebied is normaal gesproken alleen toegankelijk voor wandelaars, maar nu -bij hoge uitzondering- voor mountainbikers.
Altijd al door deze prachtige omgeving willen rijden?
Grijp nu je kans en neem deel in één van de drie te kiezen afstanden: 35, 68 of 101 km.
In totaal zijn er vier categorieën (Heren <30, 30+, 40+ én Dames).
Deze Bar End Veluwe MTB Marathon, georganiseerd door Mountainbikeclub Bar End en The Organizing Connection, heeft een tijdsregistratie en degene die bovenaan eindigen in het klassement van de hele en halve marathon hebben recht op prijzengeld.

Schrijf je nu in voor deze unieke kans via deze link en bemachtig een inschrijfnummer!

Mountainbikeclub Bar End
Bar End is een vereniging met ruim 650 leden, speciaal voor mountainbikers, zowel recreatieve als wedstrijdrijders, beginners en gevorderden, mannen en vrouwen, jong en oud.
Bar End is opgericht op 21 januari 1997 en aangesloten bij de KNWU en NTFU.
De vereniging heeft tot doel het in stand houden en bevorderen van de mountainbikesport in al haar facetten, waarbij het uitgangspunt van Bar End is, dat de sport in een prettige sfeer wordt beoefend.

The Organizing Connection
The Organizing Connection is onder andere verantwoordelijk voor de organisatie van meerdere WK ’s Veldrijden, het WK BMX in 2014, het WK Para-Cycling Track in 2015 en de jaarlijks terugkerende UCI BMX Supercross World Cup die op Sportcentrum Papendal georganiseerd wordt (7 & 8 mei 2016).
Ook werkte het bedrijf in opdracht van de UCI tijdens meerdere WK’s Wielrennen en heeft dus de nodige kennis op het gebied van wielersporten.