25e Hof van Twente OAD Herfstfietsvierdaagse 2018

25e Hof van Twente OAD Herfstfietsvierdaagse 2018

25e Hof van Twente OAD Herfstfietsvierdaagse 2018.

Toren uit het waterNa deze toch wel droge en warme zomer waar veel gefietst kon worden (of was het u te warm?), zijn wij als Hof van Twente Herfstfietsvierdaagse volop doorgegaan om voor u weer mooie routes te maken en goede stempelposten uit te zoeken.
Onze vrijwilligers zijn daar weer prima in geslaagd.
Dit jaren vieren wij ons 25 jarige herfstfietsvierdaagse jubileum en daar gaan we een extra tintje aan geven. In samenwerking met OAD reizen hebben wij 3 prachtige reizen in de prijzenpot. Daarnaast nog tal van andere prijzen zoals hotel overnachtingen, dinerbonnen, prachtige stola’s , fleece truien, flessen wijn enz. enz. Alle prijzen worden verloot op startnummer onder diegene die 4 dagen mee fietsen.
Onze prachtige natuur en de kleurige herfsttinten is al een prijs voor iedereen, dus wacht niet langer en schrijf u in op onze website: www.fietsvierdaagse.eu. Hier vindt u alle informatie voor overnachtingen.

Begrip in de regio?

De Herfstfietsvierdaagse is een begrip in de regio en trekt elk jaar honderden deelnemers van alle leeftijden. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden van ongeveer 30, 45 of 60 kilometer per dag. De routes voeren over landwegen, door bossen en langs de mooie kastelen en landgoederen van de Hof van Twente.

Zondag 21 oktober herfstfietsvierdaagse 2018 Muzikaal onthaal.

Wij willen op muziek van de Hof Jazzband onze deelnemers welkom heten. Op deze manier willen wij alvast iets van onze herfstfietsvierdaagse gastvrijheid tonen!

Programma herfstfietsvierdaagse 2018:

13.00 – 15.00 uur kunt u starten voor een fietstocht van ca 25 km, dit alvast als een warming-up voor de fiets4daagse.
15.00 – 17.30 uur Muzikaal onthaal met de Hof Jazzband.
16.00 – 17.30 uur Startbewijzen voorinschrijvingen kunnen worden opgehaald. Heeft u zich nog niet ingeschreven? U kunt zich hier inschrijven en het startbewijs ontvangen.

Maandag 22 oktober t/m donderdag 25 oktober

Afstanden: 35, 50 en 70 kilometer uitgezet met pijlen.

Start 9.00 tot 12.00 uur Finish voor 17.00 uur