Revolights Eclipse: Connected Bike Lighting System

360º Zichtbaarheid, Bluetooth, knipperlichten en nog veel meer.

revolights-800x455


 

Revolights introduceert de Revolights Eclipse(+)

LIGHTING THE WAY TO A SMARTER BICYCLE


Hallo lezers! Het is ons, Revolights – geweldig om je te ontmoeten! We hebben een aantal grote dingen te delen met u en wij willen u uitnodigen om met ons mee te doen om de wegen veiliger te maken voor zowel de rijders en chauffeurs. Zo begint Revolights hun promotie op Indiegogo.

Revolights komt met een gloednieuwe verlichtings systeem: Revolights Eclipse(+) genaamd. Met de Revolights Eclipse(+) ben je 360º zichtbaar, maar het verlichting systeem is slimmer dan ooit tevoren. Met de Revolights Eclipse + biedt dezelfde geweldige functionaliteit als Eclipse, maar voegt via de Bluetooth-connectie geweldige nieuwe functies toe met de nieuwe Revolights App.


Revolights Eclipse 360


Vorig jaar lanceerde Revolights een product om het grootste problemen voor de fiets te bevechten: zichtbaarheid. De tech bedrijf debuteerde hun vlaggenschip product, een smalle ringen van LED-verlichting om op de wielen van de fiets te monteren, om de rijders 360º zichtbaar te maken. Nu heeft het bedrijf het product verbeteren met de Eclipse + systeem.

Het eerste project bood al zichtbaarheid evenals een goed signalering wanneer fietsen vertraagd, zal de Eclipse + systeem ook deze functies bezitten maar voegt door de Bluetooth-verbinding nog een aantal functies bij via je smart telefoon die real-time levensduur van de batterij geeft, evenals de snelheid en afstand.


Revolights Eclipse film


 

Ontmoet Revolights Eclipse, de volgende generatie van Revolights.

 

 


Wil je meer weten over dit product neem dan een kijkje op de website van Revolights: http://revolights.com/. om een indruk te krijgen van het hele Revolights Eclipse systeem, (The Connected Bike Lighting System). Veel plezier!

Volgens de wet mag je naar ons weten niet met dit systeem rijden. Maar is dit wel zo dan zouden we hier graag meer over willen weten. Dus vertel het ons!