Fietsvierdaagse Venray gaat de activiteiten voor de kinderen uitbreiden.

Fietsvierdaagse Venray gaat de activiteiten voor de kinderen uitbreiden.

Sinds enkele jaren is een speciale commissie actief om de “kinderspelen” tijdens ons evenement te organiseren en te begeleiden. En wat vele misschien niet weten is het feit dat er elke dag activiteiten zijn voor de kinderen. Die de 30 kilometer fietsen en op de woensdag en vrijdag bij de 18 kilometer. Elke dag hebben wij op één van onze centrale rustplaatsen. Bij De Witte Hoeve de “kinderspelen” ingericht en kunnen de kinderen heerlijk genieten. Van kegelen, sjoelen, steltlopen, behendigheidsspellen en actieve spellen. De kinderen krijgen bij vertrek een stempelkaart waar de verdiende punten op genoteerd worden en bij inlevering op de laatste dag krijgen ze een prijsje!!. De ouders, opa’s, oma’s of begeleiders kunnen tijdens deze spelen heerlijk genieten van een drankje en een hapje om vervolgens de route weer te vervolgen.

Leuke spelletjesDag van de kinderen

De woensdag is sinds enkele jaren uitgeroepen tot de “dag van de kinderen”. Op deze dag organiseren wij een speciale fietstocht van ongeveer 18 km. Deze tocht, speciaal voor kinderen en hun begeleiders – maar ook uitermate geschikt voor mensen in een scootmobiel – wordt voor de achtste keer gehouden om ook jongeren warm te maken voor de fietsvierdaagse.
In verband met de grote belangstelling is besloten om in 2018 ook op vrijdag een fietstocht van ongeveer 18 km voor de kinderen te gaan organiseren. De kinderen die op woensdag en vrijdag deelnemen, ontvangen ook allemaal een surprise. Het aantal kinderen dat, samen met ouders, oma’s en opa’s of vriendjes van school op de fiets stapt, groeit nog steeds.

Activiteiten

Maar zoals al eerder aangeven zijn er ook op de overige dagen voldoende activiteiten voor de jeugd zoals:

  • Kinderspelen op één van onze dagelijkse rustplaatsen.
  • Diverse activiteiten bij terugkomst op de finishlocatie “De Witte Hoeve” zoals een trampoline en enkele leuke spellen
  • Muziek.

Wij hopen dat er dit jaar veel kinderen aan de 34ste Fietsvierdaagse Venray deelnemen.
De 34ste editie is van 24 t/m 27 juli.
Interesse in 4 dagen fietsen, schrijf je dan nu al in via onze site www.fietsvierdaagse-venray.nl