Ijsselverhalen op de pedalen.

Ijsselverhalen op de pedalen.

Op Zaterdag 11 mei 2019 organiseert de Lionsclub Kampen voor de vijfde editie van ijsselverhalen op de pedalen fietstocht. Het wordt weer een mooie tocht met bijzondere verhalen.

IJsselverhalen op de pedalen

De route is uitgezet tussen Kampen, Roggebotstaete en de Bypass van Kampen. Tijdens deze route worden op vijf speciale locaties bijzondere verhalen verteld.
De starttijd van deze fietstocht zal is om 10:00 uur vanaf van heutszplein in Kampen. Alle opbrengsten zijn bestemd voor het goede doel. De kosten voor deelname zijn 5 euro per persoon. Voor dit bedrag krijgt u een mooie fietsroute inclusief verhalenvertellers.
Voor meer informatie zie facebookpagina: IJsselverhalen op de pedalen.
of neem contact op met Erik jan van Oort tel: 06-27068497 of email ejvoort@home.nl

 

Zaterdag 11 Mei 2019

Op zaterdag 11 mei organiseert de Lionsclub Kampen nu het weer kan alweer voor de vijfde keer de fietstocht “IJsselverhalen op de pedalen”. De bijna 40 kilometer lange fietstocht leidt u door het prachtige IJsseldelta landschap en bij diverse stops kunt u luisteren naar bijzondere verhalen. De opbrengst van deze fietstocht is voor het goede doel “Goud voor Oud” en later dit jaar zal een fantastisch dagje uit voor eenzame ouderen uit Kampen worden aangeboden op de ”Veerman van Kampen”. Op zaterdag 14 mei tussen 10.00 en 12.00 uur kunt u starten bij de van Heutszkazerne. Kosten: 7 euro p.p. voor volwassenen & 4 euro p.p. voor kinderen