Kvaern elektrische fiets. Nu op indiegogo.

Kvaern elektrische fiets. Nu op indiegogo.

Kvaern, een elektrische fiets die er een beetje sportief uitziet en goede prestaties levert.
Dat is wat dit Deense project wil realiseren via Indiegogo.
Een BMX-achtige elektrische fiets, die zeer flexibel is. En als je hem koppelt aan een zonnepaneel, dan kun je hem ook op die manier opladen.

De Kvaern elektrische fiets.

De elektrische fiets van Kvaern is zoals gezegd een BMX-achtige fiets en is dus zeer klein in formaat.
Handig dus als je hem mee wilt nemen in de trein.
De fiets is uitgevoerd met een 250 watt sterke motor en een accu van 36 volt.
Met een volledige accu moet je er wel 50 kilometer mee kunnen afleggen.
De Kvaern fiets is snel, binnen 4,5 seconden van 0 km/h naar 25 km/h.
Dus je trekt de klinkers uit de straat bij een stoplicht.

De fiets is licht, makkelijk op te tillen en zo handig mee te nemen in de trein of een trap op of af.
De accu is los te maken om binnen op te laden, en er zit een handig display in het stuur voor alle informatie.

Voor meer informatie.

 

Kvaern Deens Merk

Kvaern is een Deense merk van elektrische fietsen, opgericht in 2016. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van hoogwaardige e-bikes voor zowel particulieren als professioneel gebruik.

Kvaern staat bekend om de kwaliteit van hun producten en heeft een goede reputatie opgebouwd in de fietsindustrie. De elektrische fietsen van Kvaern zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn voorzien van geavanceerde technologieën, zoals een krachtige motor en een lange levensduur van de batterij.

Assortiment van Kvaern

Het assortiment van Kvaern omvat verschillende soorten e-bikes, waaronder stadsfietsen, vouwfietsen en mountainbikes. Elk model is ontworpen om aan de specifieke behoeften van de rijder te voldoen. Zo biedt Kvaern bijvoorbeeld stadsfietsen met een lage instap, zodat ze geschikt zijn voor mensen die moeite hebben met op- en afstappen.

Naast het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige producten, streeft Kvaern ernaar om een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving. Het bedrijf is bijvoorbeeld actief betrokken bij milieubescherming en duurzaamheid en probeert op diverse manieren de negatieve impact van hun productie op het milieu te verminderen.

Samenvatting Het deense merk

In samenvatting is Kvaern een merk van elektrische fietsen dat bekend staat om de hoge kwaliteit van hun producten en hun inzet voor milieubescherming en duurzaamheid. Ze bieden een breed assortiment aan e-bikes voor verschillende doeleinden en zijn geschikt voor zowel particulieren als professioneel gebruik.