MTB Die Robben toertocht

MTB Die Robben toertocht

De MTB Die Robben toertocht wordt gereden op 30 september 2018.

Op 30 september 2018 wordt de jaarlijkse MTB Die Robben toertocht gereden door de mooie omgeving van Wieringerwerf. De tocht wordt georganiseerd door Scoutingvereniging Die Robben en Cycling Team Wieringermeer, en is toegankelijk voor liefhebbers van mountainbiken. De tocht is populair in de regio en trekt elk jaar honderden deelnemers uit binnen- en buitenland. Het parcours is uitgezet over drie afstanden, ongeveer 60, 40 en 20 kilometer. Zodat er voor elke deelnemer een passende uitdaging is.

Kosten voor MTB Die Robben Toertocht.

Op de dag van de tocht kunnen deelnemers tussen 9.00 en 9.30 uur starten vanuit het clubhuis van Scoutingvereniging Die Robben. Inschrijven en betalen kan ter plaatse en kost € 6,00 per persoon. Het clubhuis van Die Robben bevindt zich aan de Pr. Irenestraat 19 te Wieringerwerf en parkeren kan aan de Terpstraat of de Brink.

MTBer op krattenUitdagend en Afwisselend

De tocht biedt uitdaging en afwisseling en laat mountainbikers genieten van de prachtige natuur in de omgeving van Wieringerwerf. De route voert over smalle paden. Modderige plassen en steile heuvels, en biedt mooie vergezichten en de kans om verschillende dieren te spotten.

Vol avontuur, uitdaging en gezelligheid

De MTB Die Robben toertocht is niet alleen een sportief evenement.Maar ook een sociale gelegenheid. Deelnemers kunnen hun passie voor mountainbiken delen en genieten van de gezelligheid onderweg en na afloop van de tocht. Na de tocht kunnen deelnemers hun fiets schoonmaken en zich opfrissen in de kleedruimtes van het clubhuis. Waar ook gelegenheid is om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Of je nu een ervaren mountainbiker bent of net begint. Er is voor elk niveau een geschikte route uitgezet. Zet zondag 30 september 2018 in je agenda en kom naar Wieringerwerf voor de MTB Die Robben toertocht. Het wordt een onvergetelijke dag! Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina Scouting Die Robben MTB tocht.

Die mag je niet missen! MTB Die Robben toertocht.

Het clubhuis Die Robben is gevestigd aan de Pr. Irenestraat 19 te Wieringerwerf.
De auto kunt u parkeren aan de Terpstraat of de Brink.

Deelname € 6,00. Inschrijving is aan de start.