24e keer de Hof van Twente Herfst Fietsvierdaagse.

Dit jaar voor de 24e keer de Hof van Twente Herfst Fietsvierdaagse.

@4e keer de hof van Twente Herfst Fietsvierdaagse

Onze route uitzetters hebben weer heerlijke en mooie plekjes uitgezocht, en de stempelposten willen u extra verwennen tijdens deze dagen.
Er wordt nu volop gecontroleerd zodat u foutloos de met pijlen uitgezette routes kunt fietsen.
Dus neem uw fiets en doe mee met deze laatste fietsvierdaagse van Nederland, Alle routes zijn met de blauw gele pijlen uitgezet en tijdens de rit kunt u altijd nog bepalen welke afstand u wilt afleggen dankzij ons unieke route systeem.
Onze routes van 35 – 50 of 70 km laten u genieten van het mooie Twente en de Gelderse achterhoek.

Gele blauwe wegwijs bepijlingOp zondag 22 oktober hebben wij een extra muziek en fiets evenement ingezet, muzikaal onthaal waarbij u kunt genieten van muziek en al even de kunt fietsen om te wennen aan al dat moois wat de Hof van Twente u te bieden heeft.
Ook kunt u al uw startbewijs ophalen of zich laten inschrijven voor de 4 dagen.
Mogen wij u van harte verwelkomen in theater de Reggehof de Höfte 1 Goor.

Hof van Twente herfst fietsvierdaagse

De Hof van Twente Herfst Fietsvierdaagse is een prachtige manier om de herfst te vieren. Tijdens deze vierdaagse fietstocht kun je genieten van de mooie natuur en de prachtige omgeving van de Hof van Twente.

Muzikaal onthaalDe route is elk jaar weer anders, maar je kunt altijd rekenen op mooie fietspaden, leuke dorpjes en gezellige horecagelegenheden onderweg. Ook zijn er verschillende afstanden beschikbaar, zodat iedereen aan zijn of haar trekken kan komen.

Bij aankomst op de eindbestemming wacht er een gezellige avond met live muziek en een hapje en een drankje. Zo kun je na een dag fietsen heerlijk ontspannen en bijkletsen met andere deelnemers.

De Hof van Twente Herfst Fietsvierdaagse is dus een leuke manier om de herfst te vieren en te genieten van de natuur. Schrijf je snel in en beleef een onvergetelijke vierdaagse!