Meet The Boerenkool toertocht

Meet The BoerenkoolOp zondag 27 november organiseert Giro di Moordrecht de 2e editie van de Meet The Boerenkool toertocht. Een verrassende en afwisselende mountainbike tocht door het Rotte gebied.

De deelnemers aan deze toertocht zullen starten vanaf Dorpshuis Swanla in Zevenhuizen en kunnen kiezen uit 3 verschillende routes, 30, 45 of 55 kilometer, die geheel zijn uitgepijld. Onderweg is er voor de deelnemer een stop waar je kan genieten van een hartige snack, warme bouillon, vers water en iets lekkers van Bakker Johan.

Bij de start en finishlocatie is er de mogelijkheid de fiets af te spuiten en deze weer schoon mee terug te nemen. Ook zijn er de nodige kleed- en doucheruimtes beschikbaar waar de deelnemer gebruik van kan maken. Speciaal voor de dames zijn er aparte toilet faciliteiten bij zowel de start als bij de tussenstop.

Verder zal er bij terugkomst, naast de gezellige sfeer, een heerlijk dampend bordje boerenkool met worst klaar staan. Ook kan je genieten van een warme kop chocomelk en warme glühwein zodat je weer opgewarmd naar huis kan gaan.

Kortom dit evenement mag u zeker niet missen!

De deelnemer kan zich individueel inschrijven voor maar € 8,- per persoon maar ook als groep van minimaal 5 personen. Als je je als groep inschrijft, betaal je slechts € 5,-.

Voor dit geld krijgt u bij binnenkomst een kopje koffie of thee, goede verzorging onderweg en na afloop boerenkool met worst inclusief warme glühwein of chocomelk.

Maar heeft u niet de beschikking over een mountainbike en wilt u kennis maken met het mountainbiken,dan kunt u ook een mountainbike bij ons huren. Zo kunt u met nog meer vrienden meedoen aan de gezellige Meet The Boerenkool toertocht! Voor meer informatie over het huren van een mountainbike, kunt u een mailtje sturen naar info@girodimoordrecht.nl

 

Voor meer informatie en om in te schrijven gaat u naar de website

www.girodimoordrecht.nl