Red Bull Stalen Ros knotsgekke fietsavontuur in Den Haag

Red Bull Stalen Ros Evenement

Op zaterdag 23 september 2023 gaat Den Haag los op de Prinsessegracht met het meest knotsgekke fietsavontuur dat je je kunt voorstellen: het Red Bull Stalen Ros evenement! Deze unieke race belooft een dag vol plezier, opwinding en vooral veel lachen te worden. Lees verder om alles te ontdekken over het parcours, de teams en de gekke regels die dit evenement zo speciaal maken.

Het Parcours – Een Uitdaging op Wielen

Het parcours van Red Bull Stalen Ros is niet voor angsthazen. Het is een smal en uitdagend traject dat zich uitstrekt over de schilderachtige Prinsessegracht in Den Haag. Hier draait alles om snelheid, behendigheid en, laten we eerlijk zijn, een flinke dosis lef!

Het hoogtepunt van het parcours is de beroemde bel die de deelnemers moeten bereiken. Maar geloof ons, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Het wordt een ware uitdaging om de bel te luiden en jezelf en je stalen ros tot de overwinnaars te kronen. Ben jij klaar voor de ultieme race?

Teams en Waaghalzen

Dit evenement draait om teamwork en waaghalzen, en er doen ongeveer 40 teams mee. Elk team bestaat uit twee personen: de bestuurder en de bijrijder. Maar er zijn enkele regels waaraan je moet voldoen om deel te nemen:

  1. Leeftijd: Jullie moeten beiden minimaal 18 jaar oud zijn. Geen uitzonderingen!
  2. Kostuums: Natuurlijk willen we dat je er zo gek mogelijk uitziet, maar je kostuum mag niet leiden tot gevaarlijke situaties of je zicht belemmeren. Safety first! Maar wie weet, misschien win je wel de prijs voor het beste kostuum.
  3. Los van je stalen ros: De bestuurder en bijrijder mogen niet vastzitten aan het stalen ros. Je moet supermakkelijk van je stalen ros af kunnen stappen. We willen geen ongelukken!
  4. Helmen: Geen zorgen over helmen – die krijg je van ons. We willen ervoor zorgen dat je veilig en beschermd bent terwijl je de race aangaat.

Genieten van Eten en Drinken op het Evenement

Natuurlijk zijn er verschillende drank- en eetgelegenheden op het evenemententerrein. Betalen kan alleen met pin. En let op: je mag geen eigen drankjes en eten meenemen. Dus laat je dorst lessen en honger stillen terwijl je geniet van de actie en sensatie. Probeer enkele van de heerlijke lokale lekkernijen en verfrissende drankjes die speciaal voor jou beschikbaar zijn gesteld. Het wordt een culinair avontuur terwijl je de teams aanmoedigt en het spektakel aanschouwt!

Kom en Aanschouw het Spektakel

Misschien heb je je niet op tijd kunnen inschrijven voor de race, maar dat betekent niet dat je de pret moet missen. We nodigen je van harte uit om op 23 september naar de Prinsessegracht in Den Haag te komen. Je kunt de waaghalzen bewonderen, aanmoedigen en misschien wel denken: “Dit had ik zelf beter gedaan!” Het wordt een dag vol plezier voor toeschouwers en deelnemers, dus mis het niet!

Dus, pak je agenda, zet een dikke cirkel om 23 september 2023 en bereid je voor op een dag vol gekke fietsavonturen bij het Red Bull Stalen Ros evenement in Den Haag. Tot dan en laat ons weten wat je ervan vond!

Link naar het evenement: Red Bull Stalen Ros race
Mail je ervaring en foto’s naar: info@defietssite.nl