Meet The Boerenkool toertocht georganiseerd door Giro di Moordrecht.

Meet The Boerenkool toertocht georganiseerd door Giro di Moordrecht.

Ben jij een avontuurlijke mountainbiker die houdt van uitdagingen en heerlijk winters eten? Dan mag je de 4e editie van de Meet The Boerenkool Toertocht op zondag 25 november, georganiseerd door Giro di Moordrecht, absoluut niet missen! Deze toertocht belooft een verrassende en afwisselende ervaring te worden, door het prachtige Rotte gebied in Zuid-Holland.

Een Dag vol Avontuur – Boerenkool toertocht

Op deze bijzondere dag zullen alle deelnemers van start gaan bij Dorpshuis Swanla in Zevenhuizen, Zuid-Holland. Het belooft een dag vol avontuur te worden, want je kunt kiezen uit twee verschillende routes: een uitdagende 30 kilometer lange tocht of een nog uitdagendere 40 kilometer lange tocht. Beide routes zijn volledig uitgepijld, dus je hoeft je geen zorgen te maken over verdwalen.

Genieten Onderweg

Tijdens je tocht door het Rotte gebied kun je even op adem komen bij de speciale stopplaatsen. Hier kun je genieten van hartige snacks, warme bouillon, vers water en heerlijke lekkernijen van Bakker Johan. Een welverdiende pauze om nieuwe energie op te doen voor het vervolg van je avontuurlijke rit.

Faciliteiten voor Comfort – Boerenkool toertocht

Bij de start- en finishlocatie van Dorpshuis Swanla zijn er tal van faciliteiten om je dag zo comfortabel mogelijk te maken. Na je modderige tocht kun je je fiets afspuiten en weer schoon mee naar huis nemen. Voor deelnemers zijn er kleed- en doucheruimtes beschikbaar, zodat je fris en opgefrist kunt eindigen. Speciaal voor de dames zijn er aparte toiletvoorzieningen, zowel bij de start als bij de tussenstop.

Culinair Genot

Na je avontuurlijke rit wacht er bij terugkomst een warm welkom. Geniet van een heerlijk dampend bordje boerenkool met worst, een perfecte traktatie voor echt boerenkoolweer. Warm op met een kopje dampende chocomelk of heerlijke glühwein voordat je weer huiswaarts keert.

Inschrijven en Meer Informatie – Boerenkool toertocht

Klinkt dit als een perfecte dag voor jou? Aarzel dan niet en schrijf je nu in voor de Meet The Boerenkool Toertocht! Voor meer gedetailleerde informatie over de tocht, inschrijvingsinstructies en eventuele updates, bezoek onze website.

Kortom, de Meet The Boerenkool Toertocht belooft een onvergetelijke dag te worden vol avontuur, culinaire hoogstandjes en gezelligheid. Mis deze kans niet om het Rotte gebied te verkennen terwijl je geniet van een stevige portie boerenkool met worst en andere lekkernijen. Zorg dat je erbij bent op zondag 25 november en laat je verrassen door deze geweldige ervaring!

www.girodimoordrecht.nl

Flyer MTB-tocht