Meet The Boerenkool toertocht georganiseerd door Giro di Moordrecht.

Op zondag 25 november organiseert Giro di Moordrecht de 4e editie van de Meet The Boerenkool toertocht. Een verrassende en afwisselende mountainbike tocht door het Rotte gebied.

De deelnemers aan deze toertocht zullen starten vanaf Dorpshuis Swanla in Zevenhuizen  (Zuid-Holland) en kunnen kiezen uit 2 verschillende routes, 30 of 40 kilometer, die geheel zijn uitgepijld. Onderweg is er voor de deelnemer een stop waar je kan genieten van een hartige snack, warme bouillon, vers water en iets lekkers van Bakker Johan.

Bij de start en finishlocatie is er de mogelijkheid de fiets af te spuiten en deze weer schoon mee terug te nemen. Ook zijn er de nodige kleed- en doucheruimtes beschikbaar waar de deelnemer gebruik van kan maken. Speciaal voor de dames zijn er aparte toilet faciliteiten bij zowel de start als bij de tussenstop.

Verder zal er bij terugkomst, naast de gezellige sfeer, een heerlijk dampend bordje boerenkool met worst klaar staan. Ook kan je genieten van een warme kop chocomelk en warme glühwein zodat de deelnemer weer opgewarmd naar huis kan gaan.

Ook zo’n zin in Boerenkool met worst tijdens echt boerenkool weer….doe dan mee met de Meet The Boerenkool toertocht!

Voor meer informatie en om in te schrijven gaat u naar de website

www.girodimoordrecht.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: