Uitreiking cheques goede doelen van de 32ste Fietsvierdaagse Venray.

De Stichting Fietsvierdaagse Venray biedt jaarlijks een stichting of vereniging de mogelijkheid om tijdens het fietsevenement geld in te zamelen voor de eigen kas. De betreffende organisatie is medeverantwoordelijk voor de uitvoering van dit spel, zo ook voor het vergaren van de benodigde prijzen. Het is dus geen kwestie van “de hand ophouden”, maar van keihard werken door een aantal mensen van de desbetreffende organisatie.

Tijdens de 32ste editie kregen weer twee organisaties de kans om de door hun zelf verworven prijzen via het kansspelletje Rad van Fortuin te verloten. Dit jaar waren onze goede doelen De Zonnebloem en de Stichting Sportgala Venray Regio.

Afgelopen maandagavond kregen onze goede doelen, in het tijdelijk wielermuseum in de Grotestraat in Venray, uit handen van onze bestuursleden Michel Thomassen en Johan Philipsen hun welverdiende cheque overhandigt: het Venrayse sportgala ontving 756 euro en de Zonnebloem 1236 euro.

“Fietsvierdaagse Venray bedankt”, zei voorzitter Maurice Ambaum van het Venrayse sportgala, dat dit jaar, op maandagavond 19 december, zijn twintigste editie kent. “Met dit fantastische bedrag kunnen we de kosten van het programma en de prijzen voor de genomineerden af dekken.”

Ook Jo van Lieshout van de afdeling Bruukvelt van de Zonnebloem toonde zich een gelukkig man.prijsuitreiking-fietsvierdaagse-venray

“Mijn dank gaat uit naar alle vrijwilligers. Een groot aantal van hen heeft zich tijdens de fietsvierdaagse ingezet om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de afdelingen Bruukvelt en De Burggraaf. Met dit geld gaan we volgend jaar een gezamenlijke culturele activiteit houden voor onze vrijwilligers en gasten.”

Ook volgend jaar zal de loterij weer plaatsvinden, zegt Michel Thomassen. “We hebben het een drietal jaren niet gedaan, maar daar kregen we toen toch o
pmerkingen over. Zowel van clubs als van de deelnemers. Want het fietsend publiek vindt het een leuke activiteit na een dagje intensief fietsen.”

De bijeenkomst werd afgesloten met de overhandiging van een shirt van de fietsvierdaagse Venray aan het wielermuseum als dank voor hun gastvrijheid.

Stichting Fietsvierdaagse Venray.