Verken de kust bij Noordwijk op de fiets

Verken de kust bij Noordwijk op de fiets

Lekker uitwaaien aan zee. Genieten van de duinen en al het leven daarin. Na een heerlijk rondje fietsen bij Noordwijk kun je er weer tegenaan.

Een rondje fietsen door duinen en door bloemenvelden

Heerlijke zeelucht inademen. Genieten van de duinen en natuurlijk van het achterland, de bollenstreek. Dat is het fietsen in Noordwijk. Met vele kilometers aan fietspaden in de gemeente en een zeer afwisselend landschap met zee, strand, duinen en bloemen is fietsen in Noordwijk een heerlijke en ontspannende vrijetijdsbesteding. En wil je even uitrusten? Dan zijn er genoeg restaurantjes en cafétjes om met een lekker hapje en drankje weer op krachten te komen.

Fiets huren in Noordwijk

Kom je niet uit de buurt en heb je niet de gelegenheid, of de zin om je fiets mee te nemen naar Noordwijk? Dan kun je toch genieten van een prachtige fietstocht door deze Zuid-Hollandse plaats aan de Noordzee. Je kunt namelijk in Noordwijk heel eenvoudig een fiets huren bij Lemonbike. Deze fietsverhuurder is het hele jaar door alle dagen van de week geopend voor fietsverhuur Noordwijk.

Een fiets voor iedereen

De fietsspecialist is de grootste van Noordwijk en heeft een zeer ruime keuze aan fietsen van diverse topmerken. Van tandems tot bakfietsen en mountainbikes. Dus of je nou gaat voor gezellig als familie fietsen met de kleintjes in de bak, of een stoere tocht in de duinen wilt ondernemen, je vindt altijd de juiste fiets. Ook als je een beperking hebt, want als enige in de wijde omgeving faciliteert Lemonbike ook fietstochten voor mensen die minder mobiel zijn. Vanzelfsprekend zijn er van vele modellen ook elektrische uitvoeringen beschikbaar.

Hoge mate van flexibiliteit

Bij genieten hoort ook een stukje flexibiliteit en service. En dat is nou precies waar de verhuurspecialist ook oog voor heeft. Zo kun je je fiets laten bezorgen op je vakantieadres in de buurt. Bovendien kun je via de verhuurgarantie de fietshuur tot twee dagen voorafgaand aan de reservering kosteloos annuleren of verplaatsen.

Eenvoudig online reserveren

Ga je binnenkort lekker recreëren aan zee? Boek dan alvast je fiets naar keuze op de website van de verhuurder. Dat is snel en eenvoudig geregeld. Op die website vind je trouwens ook allerlei fietsroutes en tips.