Anti diefstal fietspedalen.

anti diefstal fietspedalen.

De eerste wereldwijde slimme pedaal dat diefstal voorkomt? De anti diefstal fietspedalen.
Deze registreert ook al uw ritten, wegen en statistieken, zonder gebruik te maken van de batterij van uw telefoon!Connected cycle

Connected Cycle maakt anti diefstal fietspedalen met een fraai uiterlijk en een technisch hoogstandje. De anti diefstal fietspedalen registreren namelijk de beweging op de fiets en houden bij welke route de fiets aflegt door de ingebouwde GPS systeem. De anti diefstal fietspedalen. generen hun eigen energie, werken geheel zelf beheren en maken connectie met een eigen internet verbinding.
De anti diefstal fietspedalen komen in werking zodra de fiets word aangeraakt waardoor u word gewaarschuwd via uw app op uw smartphone wanneer niemand dit probeert. De anti diefstal fietspedalen worden met een speciale sleutel op je fiets gemonteerd! De anti diefstal fietspedalen zijn voorzien van extra functie die je via je Smart phone kunt uitlezen en bewerken.

Het idee slaat enorm aan. Connected Cycle heeft via Indiegogo al dubbel zoveel geld binnengehaald dan ze eigenlijk nodig hadden.
Een setje fietspedalen in zwart, rood, geel, groen of blauw kost 149 dollar en wordt geleverd in december 2015.
De uitvinders wonen in Frankrijk en verzenden het pedaal alleen binnen de Europese Unie en enkele andere landen.
Uiteraard lees je via een iPhone-app af, waar de fiets zich bevindt.
Dat kan ook handig zijn voor mensen die hun fiets regelmatig parkeren op plekken, die ze later niet meer kunnen terugvinden.
Er zit een mobiele chip in de trapper, zodat er geen verbinding via Bluetooth of Wi-Fi nodig is.

anti diefstal fietspedalen.


Connected pedal is dat wat:
een slimme pedaal dat je fiets verandert in een slimme fiets.
antidiefstal fietspedalen die je fiets terug vind!

Wat heeft het allemaal!

 

 

Connected cycle pedals

hoe werkt het

 

Slimme pedaal

1. Maak van uw fiets een slimme fiets.

Installeer het pedaal net als alle andere pedalen op een volwassen standaard fiets, het is snel en eenvoudig!

Begin met het verwijderen van je eigen pedalen en maak gebruik van de meegeleverde gecodeerde sleutel om uw nieuwe smart pedalen (geen mechanische vaardigheden nodig) te monteren. Download dan de Connected Cycle APP op je smartphone en volg de instructies om de eenvoudige connectie te maken met je Connected pedals.

Wanneer u klaar bent kun je beginnen met het gebruik van uw nieuwe smart fiets!

geniet van je rit!

2. Geniet van je slimme rit!

Bij de smart pedaal is het niet nodig om een batterij op te laden of om uw smartphone bij uw te dragen tijdens uw ritten!

Het pedaal is helemaal zelf bestuurd en is in staat om overal te functioneren, genereren zijn eigen energie en gebruik zijn eigen internet verbinding. Alle fietslocaties en rijdt statistieken worden automatisch in de cloud opgeslagen en zo naar de beschikbare Connected Cycle Smartphone App verzonden.

Dus ontspan en geniet van uw rit!

Ontspan en geniet van je rit

3. Blijf op de hoogte van uw activiteit

Volg en vergelijk uw activiteit van elke rit!

De slimme pedaal tracks en registreren route, snelheid curve, helling curve, en het aantal verbrande calorieën op elke reis. Zonder aftappen van de batterij van uw telefoon.

U hebt uw telefoon thuis? Batterij van uw smartphone niet opgeladen? Geen probleem. Alle bestanden kunnen worden opgehaald via de Connected Cycle smartphone-APP op elk moment van de dag.

Secure je fiets.

4. Houd een oogje op uw fiets te allen tijde.

Lokaliseer hem op elk moment en wordt gewaarschuwd als iemand uw fiets aanraakt, waar je ook bent! Zelfs als je op kilometers afstand van uw fiets bent.

Zodra u uw fiets ergens heeft achter gelaten en niet meer precies weet waar hij stond, kunt u gemakkelijk en via de snelste weg hem terug vinden door de Connected Cycle smartphone app te gebruiken. Uw wordt ook direct gewaarschuwd via uw smartphone als iemand uw fiets beweegt. ( Ze proberen bijvoorbeeld uw slot open te breken ).