WIN een geheel verzorgd weekend naar de laatste etappe van de Giro d’Italia

WIN een geheel verzorgd weekend naar de laatste etappe van de Giro d’Italia

Het fietsseizoen is weer geopend en dat betekent dat er veel bekende wielerrondes op televisie te zien zijn. Na de klassieker Luik – Bastenaken – Luik waarbij Fugelsang de winst pakte komen er nog vele andere toffe races aan zoals de Giro d’Italia en de Tour the France.

Echte wielerfans naar Giro d’Italia

Echte wielerfans krijgen met deze winactie de kans om de Giro d’Italia van dichtbij mee te maken. Tijdens de Ronde van Vlaanderen pakte Alberto Bettiol van het EF Pro Cycling team al de winst. De verwachting is dat de kijkers nog veel roze in het peloton voorbij gaan zien komen dit seizoen. Ook bij de Amstel Gold Race wist EF een mooie tweede plaats te bemachtigen met Simon Clarke op het podium.

Dit team fietst de hele wereld over. Door goed samen te werken is geen berg te hoog voor de roze geklede biking heroes. De officiële sponsor van dit opkomende fietsteam geeft een geheel verzorgd weekend naar Verona weg om de Pink Powers op 2 juni aan te moedigen. Het fietsteam staat symbool voor het aanbod van EF Education First. Het wielerteam bestaat uit een aantal internationale toppers van over de hele wereld. Onderweg naar een nieuwe race worden er wel meer dan 11 talen gesproken.

Twee fietsfanaten krijgen de unieke kans om achter de schermen mee te kijken in de Pro Cycling Area en de laatste dag van deze bijzondere race te kunnen ervaren. Vluchten, hotel, VIP tickets voor de Giro en een goodiebag worden door taalorganisatie EF Education First aan de winnaars aangeboden.

De winnaar

De winnaar van de actie zal samen met een vriend of vriendin in Italiaanse sferen de fietsers gaan aanmoedigen. Ben jij er klaar voor om heel veel pizza, pasta en ijsjes te eten…? Laat ons dan via de EF Goes to Giro link weten waarom jij hier bij wilt zijn en wie weet sta jij binnenkort in de zon langs de lijn te shinen. Doe snel mee, want de winnaar wordt op 15 mei bekend gemaakt via de social media kanalen van EF Nederland.

Buona Fortuna – Veel Succes!