Elektrische fietsmerken.

Elektrische fietsmerken

Een elektrische fiets is een fiets met een elektrische hulpmotor. De Pedelec heeft alleen trapondersteuning, een E-bike kan ook alleen door elektriciteit worden voortbewogen. In de praktijk worden de termen E-bike en Elektrische fiets vaak door elkaar gebruikt. Aangezien de E-Bike nog niet zolang bestaat en duur maken de bekende merken voornamelijk Pedelecs.

Pedelec

Elektrische fietsmerken :

Elektrische fietsen hebben de mobiliteitswereld stormenderhand veroverd, en met een overvloed aan merken op de markt, kan het lastig zijn om het ideale model te kiezen. In dit artikel verkennen we een breed scala aan merken, variërend van bekende namen tot opkomende spelers, en bieden we een inzicht in hun kenmerkende eigenschappen en modellen. Of je nu op zoek bent naar stijl, snelheid, comfort of innovatieve technologie, er is voor elk wat wils in de wereld van elektrische fietsen.

Altes Fietsen

Altec Sapphire e-bike

Altes Fietsen staat bekend om zijn ambachtelijke benadering van elektrische fietsontwerpen. Met een focus op duurzaamheid en vakmanschap biedt Altes stijlvolle fietsen die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.

Website: Altec fietsen

Batavus

Batavus Finez E-go Power Exclusive

Batavus, een gevestigde naam in de fietsindustrie, blinkt uit in het leveren van betrouwbare en comfortabele elektrische fietsen. Met innovatieve technologieën en oog voor detail, biedt Batavus een uitgebreid assortiment geschikt voor diverse fietsers.

Website: Batavus

Bolton Fietsen

Bolton Somerset

Bolton Fietsen staat bekend om zijn krachtige elektrische fietsen met indrukwekkende motoren. Voor wie op zoek is naar extra vermogen en snelheid, is Bolton een merk om in de gaten te houden.

Website: Bolton Fietsen

Cube

Cube supreme sport hybrid exc 625

Cube is synoniem met sportieve elektrische fietsen. Het merk integreert geavanceerde technologieën in zijn modellen en biedt een dynamische rijervaring voor fietsers die houden van snelheid en wendbaarheid.

Website: Cube

E-bikez

E-bikez Ceres

E-bikez onderscheidt zich door zijn veelzijdige assortiment elektrische fietsen. Of je nu een stadsfietser of een avontuurlijke off-roader bent, E-bikez heeft modellen die aan verschillende behoeften voldoen.

Website: e-bikez

Ezee Bike

Ezee bike Cadence

Ezee Bike staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke elektrische fietsen. Met intuïtieve bedieningselementen en betrouwbare motoren maakt Ezee Bike elektrisch fietsen toegankelijk voor een breed publiek.

Website: Ezee bike

Flyer

Flyer Upstreet

Flyer staat synoniem voor Zwitserse precisie en innovatie. Het merk levert hoogwaardige elektrische fietsen met aandacht voor details en een focus op duurzaamheid.

Website: Flyer

Gazelle

Gazelle Ultimate C8+ HMB Belt

Gazelle, een Nederlandse fietsproducent, staat bekend om zijn betrouwbare en comfortabele elektrische fietsen. Met decennia aan ervaring levert Gazelle modellen die geschikt zijn voor zowel dagelijks woon-werkverkeer als ontspannen weekendtochten.

Website: Gazelle

Giant

Giant Grandtour E+

Als een van ’s werelds grootste fietsproducenten biedt Giant een breed scala aan elektrische fietsen. Het merk staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en toewijding aan het leveren van hoogwaardige rijervaringen.

Website: Giant

Grunberg E-Bikes

Grunberg e-Times City 8000HT

Gruenberg onderscheidt zich door zijn premium elektrische fietsen, vervaardigd met oog voor detail en hoogwaardige componenten. Voor fietsers die op zoek zijn naar luxe en prestaties, is Gruenberg een merk om te overwegen.

Website: Grunberg fietsen

Harbin

Harbin levert betaalbare elektrische fietsen zonder concessies te doen aan kwaliteit. Met een focus op toegankelijkheid voor een breed publiek, biedt Harbin betrouwbare modellen voor dagelijks gebruik.

Ibee Bikes (Bikkel Bikes)

Ibee Bikes, ook bekend als Bikkel Bikes, staat bekend om zijn robuuste en duurzame elektrische fietsen. Het merk richt zich op avontuurlijke fietsers die op zoek zijn naar betrouwbaarheid in verschillende omstandigheden.

Kalkhoff

Kalkhoff staat voor Duitse degelijkheid en betrouwbaarheid. Het merk levert elektrische fietsen met geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen, waardoor ze geschikt zijn voor langeafstandsritten en dagelijks gebruik.

Kemp Starley

Kemp Starley, met een rijke geschiedenis in de fietsindustrie, biedt elektrische fietsen die traditie combineren met moderne innovaties. Het merk staat bekend om zijn tijdloze ontwerpen en hoogwaardige vakmanschap.

Keola

Keola onderscheidt zich door zijn focus op comfort. Met ergonomisch ontworpen frames en geavanceerde veringstechnologie biedt Keola elektrische fietsen die ideaal zijn voor lange ritten en ontspannen tochten.

Koga Miyata

Koga Miyata staat bekend om zijn premium elektrische fietsen, handgemaakt met vakmanschap en aandacht voor detail. Het merk combineert stijl met prestaties, waardoor het een favoriet is onder veeleisende fietsers.

LinTech

LinTech richt zich op innovatie en moderne technologie. Het merk biedt elektrische fietsen met geavanceerde functies, zoals slimme connectiviteit en geïntegreerde elektronica, waardoor fietsen een futuristische ervaring wordt.

Matrabike

Matrabike staat bekend om zijn breed scala aan elektrische fietsen, variërend van budgetvriendelijke modellen tot geavanceerde e-bikes. Het merk biedt een oplossing voor elke fietser, ongeacht hun behoeften en budget.

Molenaar

Molenaar legt de nadruk op efficiëntie en gebruiksgemak. Met gestroomlijnde ontwerpen en intuïtieve bedieningselementen biedt Molenaar elektrische fietsen die geschikt zijn voor zowel beginners als ervaren fietsers.

Multicycle

Multicycle staat voor veelzijdigheid en aanpasbaarheid. Het merk levert elektrische fietsen met modulaire ontwerpen, waardoor fietsers hun rijervaring kunnen aanpassen aan hun specifieke voorkeuren.

Peugeot (ANWB)

Peugeot, in samenwerking met ANWB, biedt betrouwbare en stijlvolle elektrische fietsen. Het merk combineert Franse elegantie met geavanceerde technologieën, wat resulteert in modellen die zowel functioneel als chic zijn.

Pointer

Pointer richt zich op degelijkheid en comfort. Met stevige frames en doordachte ergonomie biedt Pointer elektrische fietsen die geschikt zijn voor dagelijks gebruik en langere tochten.

Popal

Popal staat bekend om zijn trendy en betaalbare elektrische fietsen. Het merk richt zich op een jonger publiek en biedt modellen met opvallende kleuren en moderne ontwerpen.

Powabyke

Powabyke onderscheidt zich door zijn opvouwbare elektrische fietsen. Ideaal voor stadsbewoners of pendelaars die behoefte hebben aan compacte mobiliteit, biedt Powabyke praktische en efficiënte oplossingen.

Pro Lithium

Pro Lithium levert krachtige elektrische fietsen met de nadruk op duurzaamheid en prestaties. Met geavanceerde lithium-ionbatterijen biedt het merk een indrukwekkend bereik en betrouwbare energie tijdens het fietsen.

Puch

Puch, met zijn erfgoed in de fietsindustrie, levert elektrische fietsen die traditie en moderniteit combineren. Het merk staat bekend om zijn tijdloze ontwerpen en betrouwbare prestaties, waardoor het een favoriet is onder fietsers van alle leeftijden.

QWIC

QWIC staat voor eigentijds design en geavanceerde technologie. Het merk biedt een breed scala aan elektrische fietsen, van stadsfietsen tot sportieve modellen, met de nadruk op kwaliteit en innovatie.

Raleigh

Raleigh, met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 19e eeuw, blijft een prominent merk in de fietswereld. Het levert elektrische fietsen met een combinatie van betrouwbaarheid, stijl en innovatie.

RAP Fietsen

RAP Fietsen is bekend om zijn krachtige en sportieve elektrische fietsen. Het merk richt zich op fietsers die op zoek zijn naar snelheid en prestaties, met modellen die geschikt zijn voor verschillende terreinen.

Riese & Müller

Riese & Müller staat voor hoogwaardige, op maat gemaakte elektrische fietsen. Met aandacht voor detail en innovatieve functies biedt het merk modellen die voldoen aan de specifieke wensen van elke fietser.

Saxonette

Saxonette biedt een combinatie van elegantie en comfort in zijn elektrische fietsen. Het merk staat bekend om zijn verfijnde ontwerpen en hoogwaardige componenten, waardoor het een favoriet is onder stadsfietsers.

Scott

Scott, een bekend merk in de fiets- en sportindustrie, levert elektrische fietsen met geavanceerde technologieën en innovatieve ontwerpen. Het merk richt zich op zowel avontuurlijke mountainbikers als stadsfietsers.

Shinga

Shinga is gespecialiseerd in elektrische vouwfietsen. Het merk biedt compacte en draagbare oplossingen voor stadsbewoners die behoefte hebben aan flexibel en efficiënt transport.

Silent Force

Silent Force richt zich op krachtige elektrische mountainbikes. Het merk combineert de sensatie van off-road rijden met de voordelen van elektrische ondersteuning, waardoor avontuurlijke fietsers hun grenzen kunnen verleggen.

Solex World

Solex World, bekend om zijn iconische bromfietsen, biedt nu ook elektrische fietsen met een knipoog naar het verleden. Het merk integreert moderne technologieën in retro-ontwerpen voor een unieke rijervaring.

Sparta Elektrische Fietsen

Sparta, een gevestigde naam in de Nederlandse fietsindustrie, biedt een uitgebreide collectie elektrische fietsen. Met een sterke nadruk op kwaliteit, comfort en innovatie, is Sparta een vertrouwde keuze voor zowel stadsfietsers als avontuurlijke tourrijders.

Spiked Cycles

Spiked Cycles richt zich op elektrische mountainbikes met een sportief karakter. Het merk biedt krachtige motoren en geavanceerde ophangingssystemen, waardoor het ideaal is voor fietsers die de ruige paden willen trotseren.

Stella Fietsen

Stella Fietsen staat bekend om zijn direct-to-consumer model, waardoor het betaalbare elektrische fietsen kan aanbieden. Het merk combineert betaalbaarheid met kwaliteit en biedt een breed scala aan modellen voor diverse behoeften.

Stromer

Stromer levert high-performance speed pedelecs die voldoen aan de eisen van veeleisende forenzen. Met geavanceerde motoren en een focus op snelheid en efficiëntie, is Stromer een pionier op het gebied van high-speed e-bikes.

Thorbike

Thorbike staat voor robuuste elektrische fietsen met een stoer karakter. Het merk levert modellen die geschikt zijn voor avontuurlijke tochten, met krachtige motoren en duurzame frames.

Trenergy

Trenergy biedt betaalbare elektrische fietsen met een breed scala aan modellen. Het merk richt zich op gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid, waardoor het een geschikte keuze is voor zowel beginnende als ervaren fietsers.

Trek Bikes

Trek, een wereldwijd bekend merk, biedt een uitgebreide reeks elektrische fietsen. Met een sterke focus op innovatie en duurzaamheid, levert Trek betrouwbare modellen voor zowel recreatief als sportief gebruik.

Twade

Twade staat bekend om zijn elektrische stadsfietsen met een minimalistisch design. Het merk combineert functionaliteit met esthetiek en biedt een comfortabele en stijlvolle optie voor dagelijks woon-werkverkeer.

Victoria

Victoria, een Duits merk met een lange geschiedenis, levert hoogwaardige elektrische fietsen. Met een combinatie van traditie en moderne technologie, biedt Victoria betrouwbare modellen voor diverse fietsers.

vanDijck Bikes

vanDijck Bikes richt zich op kwaliteit en innovatie. Het merk levert elektrische fietsen met geavanceerde technologieën en een eigentijds design, wat resulteert in modellen die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk zijn.

Well-Fair

Well-Fair richt zich op comfortabele elektrische fietsen met extra aandacht voor ergonomie. Het merk biedt modellen die ideaal zijn voor fietsers die lange afstanden willen afleggen met maximaal comfort.

E-4Motion MTB

E-4Motion MTB is gespecialiseerd in elektrische mountainbikes. Het merk combineert de opwinding van off-road avonturen met de krachtige ondersteuning van elektrische motoren, waardoor het een favoriet is onder enthousiaste mountainbikers.

E-Wheelshop

E-Wheelshop is gericht op innovatieve elektrische fietsoplossingen. Het merk biedt conversiekits waarmee fietsers hun bestaande fiets kunnen upgraden naar een elektrisch aangedreven model, wat een duurzame en kosteneffectieve optie is.

Drymer

Drymer staat bekend om zijn elektrische ligfietsen. Het merk biedt gestroomlijnde en comfortabele modellen die een unieke rijervaring combineren met de voordelen van elektrische aandrijving.

Helkama Elektrische Driewielers

Helkama biedt elektrische driewielers met een focus op stabiliteit en gebruiksgemak. Deze modellen zijn ideaal voor fietsers die op zoek zijn naar extra stabiliteit, zoals senioren of mensen met mobiliteitsbeperkingen.

Herenwal Service

Herenwal Service levert elektrische fietsen met een nadruk op service en ondersteuning. Het merk biedt niet alleen hoogwaardige modellen maar ook uitstekende klantenservice om de fietservaring te verbeteren.

Pfautec Bellagio

Pfautec Bellagio staat bekend om zijn luxe elektrische fietsen. Het merk combineert elegantie en prestaties, waardoor het een favoriet is onder fietsers die op zoek zijn naar een stijlvolle en comfortabele rijervaring.

Solartrike

Solartrike integreert zonne-energie in zijn elektrische driewielers. Het merk biedt duurzame mobiliteitsopties door gebruik te maken van zonne-energie voor extra energie tijdens het fietsen.

Sunny Green Electro

Sunny Green Electro richt zich op milieuvriendelijke elektrische fietsen. Met een focus op duurzaamheid en groene mobiliteit biedt het merk modellen die zowel efficiënt als ecologisch verantwoord zijn.

Trike Senior

Trike Senior levert elektrische driewielers die specifiek zijn ontworpen voor senioren. Met een lage instap, stabiliteit en comfortabele zithouding, bieden deze modellen een veilige en handige manier van fietsen voor ouderen.

Avelo

Avelo biedt elektrische fietsen met een nadruk op design en gebruiksgemak. Het merk richt zich op stijlvolle stadsfietsen en compacte e-bikes die naadloos integreren in het dagelijkse leven van fietsers.

Beixo

Beixo staat bekend om zijn innovatieve aandrijfsysteem, de cardanaandrijving, die weinig onderhoud vereist. Het merk biedt elektrische fietsen met een praktisch ontwerp en een focus op duurzaamheid.

BizoBike

BizoBike levert elektrische fietsen met een nadruk op draagbaarheid. Het merk biedt opvouwbare e-bikes die gemakkelijk te transporteren zijn en handig zijn voor forenzen en stadsverkenners.

E-4Motion

E-4Motion staat bekend om zijn brede scala aan elektrische fietsen, variërend van stadsfietsen tot sportieve modellen. Het merk integreert geavanceerde technologieën om een soepele en efficiënte rijervaring te bieden.

E-Legtric

E-Legtric, eerder genoemd, staat bekend om zijn elegante ontwerpen en hoogwaardige afwerking. Het merk biedt elektrische fietsen die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel geavanceerd zijn.

Flyer V-serie

Flyer’s V-serie richt zich op veelzijdigheid. Met verschillende modellen geschikt voor trekking, stadsgebruik en off-road avonturen, biedt de V-serie elektrische fietsen voor diverse fietsbehoeften.

Keola Veere

Keola Veere levert elektrische fietsen met een uniek vintage design. Het merk combineert retro esthetiek met moderne technologie, wat resulteert in fietsen met karakter en betrouwbare prestaties.

QWIC Smart E4 Urban

QWIC Smart E4 Urban richt zich op stedelijke mobiliteit. Het merk biedt elektrische fietsen die zijn ontworpen voor comfortabel stadsverkeer, met aandacht voor wendbaarheid en gemak.

Synergy Bikes

Synergy Bikes legt de nadruk op samenwerking tussen mens en technologie. Het merk biedt geavanceerde elektrische fietsen die naadloos reageren op de behoeften en bewegingen van de fietser.

Thorbike Compact

ThorBike Compact levert elektrische fietsen met een compact ontwerp, ideaal voor stadsbewoners met beperkte opslagruimte. Deze modellen bieden mobiliteit zonder in te boeten aan prestaties.

Velosolex

Velosolex is bekend om zijn elektrische fietsen met een retro-uitstraling. Het merk integreert moderne technologieën in een klassiek design, waardoor fietsers kunnen genieten van een nostalgische rijervaring.

Yike Bike

Yike Bike is pionier op het gebied van elektrische vouwfietsen. Het merk biedt compacte en opvouwbare modellen die snel en eenvoudig kunnen worden ingeklapt voor handig transport en opslag.

Babboe Elektrische Bakfiets

Babboe is gespecialiseerd in elektrische bakfietsen voor gezinnen. Het merk biedt ruime en comfortabele modellen die ideaal zijn voor het vervoeren van kinderen en boodschappen.

Christiania Elektrische Bakfiets

Christiania levert elektrische bakfietsen met een focus op duurzaamheid en functionaliteit. Deze modellen zijn ontworpen voor efficiënt transport en zijn populair bij gezinnen en zakelijke gebruikers.

Elektrische Bakfiets

Het algemene concept van de elektrische bakfiets heeft de mobiliteit van gezinnen en bedrijven getransformeerd. De veelzijdigheid en milieuvriendelijkheid van elektrische bakfietsen maken ze populair in stedelijke gebieden over de hele wereld.