Giro di Moordrecht

Op zondag 28 mei vindt de 4e editie van de Giro di Moordrecht toertocht plaats.
De deelnemers aan deze toertocht zullen starten vanaf korfbalvereniging K.V. IJsselvogels in Moordrecht en hebben de keuze uit 3 verschillende afstanden: 75, 101 of 145 kilometer.
Onderweg zijn er voor de deelnemers meerdere stops waar ze kunnen genieten van hartige snacks, (warme) bouillon, vers water en iets lekkers van Bakker Johan. Ook de sinaasappelen, bananen en krentenbollen ontbreken niet.

Bij de start en finishlocatie is er de mogelijkheid de fiets af te spuiten en deze weer schoon mee terug te nemen.
Ook zijn er de nodige kleedruimtes beschikbaar. Speciaal voor de dames zijn er aparte toilet faciliteiten bij zowel de start als bij de tussenstops. Mochten er onderweg problemen zijn aan je fiets, de mannen van de mobiele fietsassistentie helpen je graag verder!

Bij terugkomst krijgen de deelnemers een leuk aandenken en kan er worden gegeten en gedronken bij een van de foodtrucks.

Kortom dit evenement mag u zeker niet missen!

De deelnemer kan zich individueel inschrijven maar ook als groep van minimaal 5 personen. Een groep krijgt bij binnenkomst een lekker kopje koffie of thee en wordt er een leuke groepsfoto gemaakt. Bovendien krijgt een groep groepskorting.

Voor meer informatie en om in te schrijven gaat u naar de website

www.girodimoordrecht.nl

De deelnemers die zich inschrijven via de website betalen € 12,50,-. Bij een groepsaanmelding krijgen de deelnemers korting. Fiets mee tijdens DE voorjaarsklassieker van de gemeente Zuidplas en geniet van de mooie uitzichten dwars door de natuur.